Penganjur

Cycle At Night adalah anjuran GeckoRider Kuala Kangsar dengan kerjasama DUN Bukit Chandan dan Majlis Perbandaran Kuala Kangsar

Friday, 26 December 2014

MAKLUMAN KAYUHAN 1KUALE

26 DISEMBER 2014

NOTIS MAKLUMAN KAYUHAN 1KUALE SENI DAN WARISAN

Kita sedia maklum atas bencana banjir yang melanda di beberapa negeri seperti Kelantan, Terengganu,Pahang dan juga Perak.Bandar Kuala Kangsar antara kawasan yang terjejas akibat bencana ini.Semua pihak samada agensi kerajaan,swasta dan NGO kini sedang giat dan berusaha keras mengatasi dan membantu mangsa krisis banjir ini.

Bagi menghormati mangsa banjir dan setelah mesyuarat keputusan telah bersetuju sebulat suara bahawa

program KAYUHAN 1KUALE SENI DAN WARISAN yang dijadualkan berlangsung pada 28 Disember  2014  adalah dengan ini DITANGGUHKAN ke HARI SABTU,21 FEBRUARI 2015.

Kami selaku pengelola bersama pihak penganjur iaitu Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia Negeri Perak, DUN Manong,DUN Bukit Chandan, MPKK mendoakan keselamatan dan mangsa tabah menghadapi dugaan yang melanda. 

MAKLUMAT LANJUT
0174612796 Mokhzaini
01620631280 Ras

http://gecko-rider.blogspot.com

Sekian, Terima Kasih

Mokhzaini


Mohon sebarkan pada rider2 yg berada di sekitar Kuala kangsar dan juga di luar kawasan.  Kerjasama anda amat kami hargai.

1 comment:

  1. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah
    BUKA PESUGIHAN PUTIH TAMPA TUMBAL

    ReplyDelete